Keskustelu:Säännöt/Ruleset/Revolen

FreecivFinlandWiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kun revolen on asetettu nollaksi tarkoittaa se Anarkian kestävän arvottuna väliltä 1-6 vuoroa kun pelaaja vaihtaa hallitusmuotoa.

Pitäisikö tämä asetus säätää vakioksi arpomisen sijasta? Kuinka monta vuoroa sen tulisi olla? (Mahdollinen muutos sääntöihin vaikuttaa vasta seuraaviin peleihin.)

  • Olen vakion kannalla, mutta en osaa tällä hetkellä sanoa montako vuoroa sen kuuluisi olla. --Jheusala 1. marraskuuta 2008 kello 08.28 (UTC)
  • Mielestäni 1-3 tai 1-4 vuoron mittainen kapina olisi sopiva jos tota pituutta pääsee muuttamaan. Eli vähän vähennetään sitä sattumanvaraisuutta. Jos mennään vakiomäärään niin sitten niitä vuoroja pitää kulua vähintään 2. --Dae 1. marraskuuta 2008 kello 08.37 (UTC)
  • Nykyinen on aika sopiva, vaikkin luo hieman tuurielementtiä peliin. Mielestäni hallintomuodon vaihdos on "realistisempi" kun se kestää arvotun ajan, eikä sen vaihtamisessa voi taktikoida niin paljoa vaan joutuu varautumaan samantien mahdolliseen pidempään aikaan. Jos pituutta pääsee muuttamaan niin tuon voisi rajoittaa 1-5 vuoroon. --Kuuranne 1. marraskuuta 2008 kello 09.05 (UTC)
    • Komppaan tätä. Vallankumoukset ovat arvaamattomia. --Alatopi 1. marraskuuta 2008 kello 13.07 (UTC)
Henkilökohtaiset työkalut